A prostituerte i trondheim

a prostituerte i trondheim

jun Annonser for prostituerte som opererer i Norge Prosjektgruppa Politiets innsats mot prostitusjon i Trondheim (Pimpit) ble lagt ned da. 4. apr Tre måneder etter at politiet i Trondheim la ned sin spesialgruppe mot prostitusjon har sexmarkedet eksplodert. I stor stil skal mannen (64) ha fremleid leiligheter i Trondheim og Bergen til prostituerte. Politiet mener han har gjort det samme også i andre norske byer.

A prostituerte i trondheim -

Prosjektgruppa Politiets innsats mot prostitusjon i Trondheim Pimpit ble lagt ned da menneskehandelgruppa ble opprettet i januarog de to ansatte i Pimpit ble overført dit. VG kunne i forrige uke fortelle om studenten Kim som leide ut leiligheten sin i Trondheim i julen. Også de jobber opp mot prostitusjonsmarkedet, men da mer rettet inn mot menneskehandelsporet. feb Flere leiligheter i Trondheim leies ut på Airbnb, og brukes videre til hallikvirksomhet. Også de prostituerte blir lurt. jul Mellom 50 og narkomane kvinner sel sex på gata i Trondheim. Salet skjer i det skjulte. feb Nå viser det seg at en leietager med samme navn, som trolig er falskt, har leid flere leiligheter, som er fremleid til prostituerte i Trondheim.

A prostituerte i trondheim -

Det er en jobb. Det er viktig for oss å komme i kontakt med dem som kan ha blitt utsatt for dette, sier Høyer. Mannen Ove trodde han skulle leie ut til, er nå som sunket i jorden. Det blir noe helt annet enn hva det er privat.

Videos

Gateprostituerte -Team Antonsen

comment

Hinterlasse eine Antwort